21.9.24

Umutlarımız Yeşerecek

 



Sagen Yazarlar Grubunun oluşturmaya çalıştığı İNSAN OLMA VE İNSAN OLARAK KALMA HAKKI adlı kitap için birbirlerinden güzel, birbirlerinden farklı ve yine birbirlerinden etkili yazılar gelmeye başladı. İnanın, okudukça umutlarım yeniden yeşermeye başladı.

İşte bir arkadaşımızın yazısından bir paragraf:

İnsan nar kabuğu, insanlık kabuğun altındaki zarla korunmuş iç. İç olmadan insan hiç. Nasıl çürük nardan hiçbir şey olmaz, öyle ya içi boş teneke misali katlanılmaz. Yeni yüzyılın bize gösterdiği her şey televizyon. Bazen kurgu olduklarını unuttuklarım oluyor, bir bakıyorsunuz içindekiler insanlıktan nasibini almamış diyoruz. Bu yüzden oyunları izledim, gerçekleri izledim. (E.T.)

Değerli Arkadaşlarım,

Eylülde sayfalarımızı sözünü ettiğimiz kitaba girmeye aday yazılara açacağımızı belirtmiştik. Pekiştirerek tekrarlıyoruz: 28 Eylülde sayfalarımızı umutları yeşertmeye de açıyoruz.

Değerli arkadaşlarım, her şeye rağmen umutsuzluğa kapılmamak gerektiğini biliyoruz. Buna rağmen zaman zaman umutsuzluk belirtileri olsa bile endişelenmeyiniz. Umutları yeşertecek çok şeyler var dünyamızda ve içimizde. Yeter ki arayalım. Aramayan bulamaz.

Bu yazıyı bir reklam yazısı değil bir hatırlatma yazısı olarak kabul ediniz lütfen. Evet, 28 Eylüle kadar yazılarınızı bekliyoruz.  Bu arada gönderme zorluğu çeken arkadaşlar için –e mail adresimi yazıyorum:

Sabahattin1943@hotmail.com

İyi günler dileğiyle selâm ve saygılar + sevgiler

Sabahattin Gencal,

Çekmeköy-İstanbul, 21. 09. 2024


 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder